петък, 4 февруари 2011 г.

В Левски възхитени от Матондо


В Левски са останали впечатлени от новото попълнение Жанвион Матондо. Това разкриха от спортно-техническия щаб на клуба пред Topsport.bg.Новият състезател изумил треньорите си както с прекрасната си физика, така и със скорост, с която може да играе на няколко позиции в атаката.
Матондо се намира в сравнително добро функционално състояние и няма да му трябва много, за да навлезе в оптимална форма, довериха от клуба. Той ще се качи с Левски на утрешния полет, който ще отведе тима за подготовка в кипърския курорт Агия Напа. Там "сините" ще проведат по традиция втория си подготвителен лагер преди старта на пролетния полусезон в шампионата.
"Сините" отлитат утре в 9,30, като преди това ще бъдат на разположение на медиите на терминал 2 на летище "София".

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА ГРУПА НА ЛЕВСКИ:

Вратари Божидар Митрев, Кирил Акалски и Пламен Илиев
ЗащитнициДъстли Мюлдер, Стефан Станчев, Веселин Минев, Марко Видович, Йордан Милиев, Сержиньо Грийн, Иво Иванов, Христо Стамболийски и Христо Попадиин
ХалфовеВладимир Гаджев, Христо Йовов, Дарко Тасевски, Александър Александров, Мариян Огнянов и Даниел Димов
НападателиГара Дембеле, Даниел Младенов, Жанвион Юлу-Матондо, Исмаил Иса, Мирослав Антонов, Александър Киров и Иван Горанов
Междувременно днес играчите получиха почивен ден преди заминаването на тима за лагера в Агия Напа. В кипърския курорт Левски има уговорени шест контроли засега.

Вижте контролите на Левски в Агия Напа:

6 февруари - контролна среща: Левски - Дубница (Словакия)7 февруари - контролна среща: "Левски" - Белхатов (Полша)9-11 февруари - Участие в четиристранен турнир заедно с Рад Белград (Сърбия), Динамо (Москва, Русия) и Теплице (Чехия).

На 9-и "сините" ще играят с Теплице, а на 11-и с Динамо или Рад, в зависимост от резултатите на първите срещи в турнира.

15 февруари - контролна среща: "Левски" - Виктория (Пилзен, Чехия)17 февруари - контролна среща: "Левски" - Оцелул (Галац, Румъния)Отборът се прибира в България обратно на 18 февруари седмица преди първия пролетен кръг, когато е мега-дербито с ЦСКА.

Източник  news.bg



Няма коментари:

Публикуване на коментар