събота, 12 февруари 2011 г.

Стоичков: Бербатов е сред най-добрите в света!

Христо Стоичков и Хуанде Рамос се изказаха доста ласкаво за Димитър Бербатов преди дербито на Манчестър. Стоичков тренираше нападателя на "червените дяволи" докато бе национален селекционер на България, а Рамос бе наставник на Митко в Тотнъм.
Носителят на Златната топка за 1994 година и двукратният носител на Купата на УЕФА със Севиля дадоха мнението си за английския "Дейли мейл".
"Понякога изглежда, че Бербатов не е на терена и че мисли за нещо друго. Но това не е истина. Той се хвърля в мача повече от много други играчи, но го прави по различен начин", споделя Стоичков.
"Гледах всеки негов мач през сезона досега и никой не може да се съмнява в желанието му за игра. Хората се питат какво става с него и после той вкарва хеттрик на Ливърпул и отново става всеобщ любимец."
"Мога да уверя феновете на Юнайтед, че никога не трябва да поставят под съмнение всеотдайността на Бербатов, защото той ще става все по-добър. Той е един от най-добрите играчи в света и е такъв от много време", завърши Камата.
"Трябва да се примириш, че имаш в състава си човек, който технически е просто брилянтен, но не се хвърля за всяка топка", казва Хуанде Рамос за Бербатов.
"Той тренира много в собствения си стил и темпо. Той се подготвя да е готов за деня на мача, но ти приемаш това, защото знаеш, че той ще излезе на терена и ще ти донесе трите точки", продължава един от най-успешните клубни треньори в последните години.
"Бербатов се нуждае да бъде обичан. Аз напълно добре осъзнах, че той премина в Юнайтед, защото имаше чудесен шанс и искаше да се възползва от него", завършва Рамос.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар