петък, 15 април 2011 г.

Себастиан Фетел диктува темпото и във втората тренировка в Китай

Световният шампион Себастиан Фетел беше най-бърз и във втората тренировка преди Гран при на Китай. Германският състезател на "Ред бул" записа 1:37.688 мин на пистата в Шанхай.

Пилотите на "Макларън" Люис Хамилтън и Дженсън Бътън направиха добра работа. Англичаните дадоха съответно второ и трето време, като изоставането им беше до 0.3 сек от времето на Фетел.

Другият пилот на "Ред бул" Марк Уебър, който беше втори в първата тренировка, даде десето време. четвърти и пети се наредиха състезателите на "Мерцедес" Нико Розберг и Михаел Шумахер.

Разочарованието за привържениците на "Ферари" продължава. Бразилецът Фелипе Маса остана шести на близо секунда зад Фетел. Бившият световен шампион Фернандо Алонсо беше доста бавен, което породи въпроса дали колата му е бавна или от отбора крият картите си. Испанецът записа 14-о време, като беше с малко над 2 сек. по-бавен от водача.

Състезанието в Китай в неделя е от третия кръг за сезона. В първите два старта Фетел триумфира на пистите в Австралия и Малайзия.

Източник dnevnik.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар