събота, 21 май 2011 г.

Благой Георгиев може да премине в "Динамо"

Полузащитникът на "Терек" (Грозни) Благой Георгиев е близо до трансфер в друг елитен руски клуб - "Динамо" (Москва), съобщи вестник "Спорт Експрес".

Българският национал, който вкара първия гол за "Терек" на новия клубен стадион в Грозни вчера, е отпътувал след мача за Москва за преговори с "Динамо".

"Откъде знаете? Не мога да говоря на тази тема. Защо да не играя за "Динамо"? Но на този етап няма нищо сигурно", коментира Георгиев пред вестника.

Георгиев вкара от пряк свободен удар единствения гол в мача срещу "Анжи" вчера за успеха с 1:0, което беше третата победа на тима от началото на сезона.

"Първо мислех да бия в далечния ъгъл, но след това погледнах вратата и вратаря и прецених, че по-добре да стрелям в близкия ъгъл. Стрелях, без да се засилвам, може да се каже, че това е моят стил на изпълнение", каза българският национал.
"Преди мача нашият старши треньор Рууд Гулит ми каза, че ще вкарам гол. Така и стана. Всички сме щастливи. Беше важно да спечелим първия мач на новата арена. Победата посвещаваме на нашите фенове", коментира Благой Георгиев.

Източник dnevnik.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар