събота, 21 май 2011 г.

Стоичков: Барса ще бие лесно Юнайтед

Христо Стоичков обяви, че според него отборът, с който постигна най-големи успехи като играч - Барселона - е категоричен фаворит във финала в Шампионската лига срещу Манчестър Юнайтед.
"Ясно се вижда, че Барселона ще спечели, защото те са свикнали да водят такива битки, и имат футболисти като Меси, Шави, Иниеста... Освен това, няма значение кой е съперникът, защото Барса играе по еднакъв начин срещу всеки," обяви Стоичков, цитиран от "Марка".
Явно екс-наставникът на България пропусна да отбележи факта, че в Ман Юнайтед все пак играе негов сънародник - Димитър Бербатов.
Стоичков изрази мнение и по темата, дали скандалите между Реал и Барса могат да повлияят на футболистите от двата състава, които са част от националния тим на Испания. "Играчите и от двата отбора са наясно за какво се борят техните клубове, но националният ги обединява, виждали сме го много пъти по света", каза той.
Камата, заедно с други екс-футболисти на Барс,а участваха в рекламна кампания, като на финала на турнир с фенове на 10 юни ще се състезават с най-добрите аматьори.

Източник actualno.com


Няма коментари:

Публикуване на коментар