понеделник, 1 август 2011 г.

Чичарито ще трябва да се възстановява по-дълго от очакваното

Мениджърът на английския шампион Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън призна, че може да се наложи една от големите звезди на клуба Хавиер Ернандес да си почине още четири седмици, преди отново да играе.

Мексиканският национал получи преди няколко дни мозъчно сътресение по време на тренировка и бе хоспитализиран в болница в Ню Джърси, където му бяха направени обстойни медицински изследвания.

След като излезе от болничното заведение, от Юнайтед признаха, че Чичарито ще отсъства две седмици от терените, но се оказа, че този период вероятно ще бъде по-дълъг.

Това практически означава, че нападателят, който вкара 20 гола във всички турнири през миналия сезон, няма да може да играе до края на август или началото на септември.

"Оказа се, че Хавиер ще трябва да се възстановява още време и ще му трябват може би поне 4 седмици от днешна дата, докато вече бъде готов за игра", коментира мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън, цитиран от клубната телевизия.

Шотландецът не пропусна да даде своя коментар и за спечелената контролна среща с Барселона, която завърши с победа с 2:1 за Юнайтед.

"Щастливи сме, че спечелихме този мач. Сигурен съм, че притежаваме един страхотен млад отбор, който го очаква добро бъдеще", коментира на кратко специалистът.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар