понеделник, 22 август 2011 г.

Сър Алекс: Бербатов не се продава!

Спортният директор на френския гранд ПСЖ Леонардо обяви, че наставникът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е отказал да продаде на парижани нападателя на "Червените дяволи" Димитър Бербатов.
Тимът от френската столица от доста време насам проявява сериозен интерес към бившия капитан на България, но очевидно Бербагол няма да премине на "Парк де Пренс".
Преди известно време парижани отправиха запитване за българина, тъй като Антоан Комбуаре иска той да бъде част от възраждането на френския клуб.
Бъдещето на Бербатов в Юнайтед от доста време насам е обект на спекулации, след като нападателят отдавна вече не е със статут на титуляр на "Олд Трафорд".
През миналия сезон 30-годишният футболист бе принуден да търка резервната скамейка в доста мачове, тъй като сър Алекс предпочиташе да залага на Хавиер Ернандес и Уейн Руни в нападение. В началото на този сезон Бербатов отново остана на пейката, този път заради Дани Уелбек.
Въпреки, че българският футболист има договор за още година с Юнайтед, от английския клуб нямат никакво намерение да го продават.
"Говорих с Фъргюсън по телефона, но той ми каза, че Бербатов не се продава", коментира Лео пред "Франс Футбол" след победата с 2:1 на ПСЖ над Валансиен.

Източник dnes.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар