неделя, 30 януари 2011 г.

Томов скромничи: Аз съм най-големият президент на ЦСКА за всичките 60 години

бивш президент на ЦСКА Александър Томов
Любопитно изказване направи осъденият на 9 години затвор бивш президент на ЦСКА Александър Томов. Вчера той се самопровъзгласи за най-големият президент на клуба в цялата му история.



събота, 29 януари 2011 г.

Емил Велев: Всички сме преходни, само Левски е вечен

Емил Велев - Кокала
Емил Велев - Кокала има основание най-много да плюе по Левски, но не го прави. През лятото на 2009 г. го освободиха точно след старта на квалификациите за Шампионската лига, след две победи над андорския Санта Хулия. Месец и половина по-рано Велев беше спечелил титлата със сините. Тръгна си, без да плаче. Сега е в Славия, работата му върви, Венци е доволен, феновете също. Следи обаче и събитията на Герена.



Хофе дойде в България с 8 милиона за Гара

Шефове на немския Хофенхайм са пристигнали в София вчера, за да преговарят с Тодор Батков за трансфера на Гара Дембеле. Разговорите за финалната продажна цена са били между 3,8 и 4 млн. евро (между 7.5 и 8 милиона лева), пише "24 часа". Никой от Левски не обелва и дума за финалните разговори и дали има разминаване между двете страни. Примерно с начина на плащане, който всъщност осуети далеч по-скромна, но все пак изгодна сделка с Киево по-рано през месеца. Вчера сутринта представителите на клуба от Първа бундеслига разговаряха на българска територия с боса на "Левски" за последните детайли по сделката.
Хофенхайм усилено търси централен нападател от класа, тъй като в момента разполага единствено с Ибишевич. За финализирането на трансфера остават три дни.
Източник sportal.bg



Любо Пенев за Левски и ЦСКА: Следя всичко - всеки да си контролира кухнята

Любо Пенев за Левски и ЦСКА
Наставникът на Литекс Любослав Пенев призна, че следи изкъсо основните конкуренти на оранжевите Левски и ЦСКА и отговори по следния начин на въпрос как ще коментира караниците при сините: "Следя абсолютно всичко. Всеки ден наблюдавам, чета. Всеки да си контролира кухнята - нищо повече. При нас всичко е добре, условията по време на лагерите ни са прекрасни", каза Пенев след разгромната победа на Литекс с 4:0 над Монтана.