сряда, 21 март 2012 г.

ПРОГНОЗА: Виляреал - Реал Мадрид

ПРОГНОЗА: Виляреал - Реал Мадрид

Виляреал - Реал Мадрид, мач от 28-я кръг на испанската Примера Дивисион. Стадион "Мадригал", начало 23.00 часа.

Групата на Реал Мадрид:

Вратари: Касияс, Адан, Хесус
Защитници: Арбелоа, Пепе, Рамос, Марсело, Варан
Полузащитници: Чаби Алонсо, Кедира, Ласана Диара, Йозил, Кака, Кайехон, Гранеро, Шахин, Алтънтоп
Нападатели: Роналдо, Игуаин, Бензема

Контузени: Карвальо, Ди Мария
Извън групата: Коентрао, Албиол


ПРОГНОЗА:
 Реал Мадрид гостува на Виляреал в доста интересен мач от 28-я кръг на испанската Примера Дивисион.

Доскоро "белите" изглеждаха абсолютно непобедима и перфектно смазана машина. В последните си 2-3 мача обаче те показват сравнително неубедителна игра и след като на няколко пъти измъкнаха победите с доза късмет, в последния мач шансът най-накрая им обърна гръб и Малага стигна до драматично равенство 1:1 на "Бернабеу" с гол в 91-та минута.

Интересно съвпадение е това, че голмайстор стана бившият плеймейкър на Виляреал Санти Касорла. Сега Реал трябва да гостува точно на "жълтата подводница".

Разбира се, този Виляреал няма нищо общо с онзи,  в който играеше Касорла. В момента отборът се бори за оцеляване и след загубата от Леванте през уикенда за втори път през сезона освободи треньора. Така на мястото на Хосе Молина застана Мигел Анхел Лотина. Бившият наставник на Ла Коруня ще има доста тежък дебют срещу Реал Мадрид.

Макар обаче положението на Виляреал в Примера да е тежко, трябва да се отчете фактът, че отборът играе доста стабилно у дома. През целия сезон Виляреал има само 2 загуби на "Мадригал", като дори Барселона завърши 0:0 на този стадион.

Реал Мадрид пък загуби головия си нюх в гостуванията и с изключение на победата срещу Бетис, в предишните три мача успява да вкара само по един гол.  

Комбинацията от домакинската форма на Виляреал и тази в гостувания на Реал би трябвало да предвещава завързан мач с малко голове. Това прави прогнозата доста непредвидима.

Все пак е трудно да очакваме отбор, воден от Жозе Моуриньо да покаже два поредни слаби мача и по-вероятно е "белите" да излязат пределно мотивирани да се реваншират за грешката срещу Малага.

Резултат: 0:2

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар