вторник, 22 май 2012 г.

Гочето: Ще видим най-много един гол на Лудогорец - ЦСКА

Бившият наставник на Етър, Левски и ЦСКА Георги Василев коментира прeд вестник "Тема Спорт" финалния сблъсък в родната "А" група между Лудогорец и ЦСКА
Бившият наставник на Етър, Левски и ЦСКА Георги Василев коментира прeд вестник "Тема Спорт" финалния сблъсък в родната "А" група между Лудогорец и ЦСКА.


Той смята, че старши-треньори­те на двата претендента за титлата няма с какво да се изненадат. Както е изве­стно, Гочето е един от учителите в професията на Стойчо Младенов, кой­то му бе помощник на "Ар­мията" по време на злат­ния дубъл през 1997 година.

"Стойчо Младенов и Ивайло Петев няма с какво да се изненадат. Петев бе посрещнат с недоверие от много хора, но видяхте, че за по-малко от година успя да се наложи като един от най-перспективните и доб­ри треньори у нас", сподели Гочето.

"Наложил е стил на игра, който се ха­ресва на хората, а и носи резултати. Разбира се, Стойчо Младенов е много по-опитният наставник."

"Той пое отбора в много тежък момент и постави нещата в ЦСКА на място­то им. Не очаквам да има много голове. Прогнозата ми е за минимална победа на един от двата отбора, но не бих се учудил и на ре­зултат 0:0", каза още Василев.

"ЦСКА и Лудогорец оста­вят един отличен сезон зад гърба си. От една страна, ЦСКА защити по най-доб­рия начин името и автори­тета си, въпреки че всички ги отписваха от битката за титлата."

"От друга страна, Лудогорец е едно изключително явление в българския футбол. Двата тима направиха така, че да станем свидетели на ед­но от най-интересните първенства в последните години."

"Предимство за ЦСКА са двете точки аванс. От Лудогорец ще се стремят да победят на всяка цена, което би могло да донесе повече напреже­ние в техния лагер."

"Те оба­че вече спечелиха Купата на България, което със сигурност ще им донесе необходимата доза самочув­ствие", завърши изказването си Георги Василев.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар