понеделник, 13 октомври 2014 г.

Трябва да покажем друго лице срещу Норвегия, заяви Любослав Пенев

Норвегия ще бъде основният ни конкурент и трябва да покажем друго лице в Осло
Норвегия ще бъде основният ни конкурент и трябва да покажем друго лице в Осло, заяви селекционерът на българския национален отбор по футбол Любослав Пенев.

Специалистът бе категоричен, че неговите футболисти не се притесняват от скандинавците и искат да спечелят точки от гостуването в понеделник от група Н на европейските квалификации.


"Норвежците притежават много дисциплиниран отбор, който се гради около силния колектив. Най-вероятно именно те ще бъдат наши съперници за третото място, но ние не се притесняваме от това гостуване. Ще бъде много трудно, но лесно няма", каза Пенев.

В петък националите допуснаха поражение с 0:1 при домакинството си на Хърватия в София, а наставникът поиска по-добра игра от своите възпитаници.

"Трябва футболистите ни да спазват тактическите указания и да водят битка със съперника по целия терен. Ако искаме да играем на европейското първенство, трябва да печелим точки", допълни Пенев.

"Изиграхме добър мач срещу Хърватия, но в този с Норвегия трябва да покажем друго лице. Бях изненадан от поведението на някои футболисти в петък, защото те играха под средното си ниво. Нищо не предвещаваше подобно нещо преди началото на мача. Сега всички в отбора са здрави, като само Йордан Минев лекува настинка", завърши селекционерът.

Източник dnevnik.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар