събота, 8 декември 2012 г.

Жозе Моуриньо: Трудно е да се задържиш дълго в един клуб

Жозе Моуриньо
Жозе Моуриньо отново намекна, че може и да не бъде още дълго време треньор на Реал Мадрид, след като в последните дни слуховете за бъдещето на треньора на спират.


“От футбола научих, че това е доста труден за треньорите свят и е страшно трудно да прекараш дълго време в един и същи клуб” сподели португалецът за радио Кабо Верде. Специалистът говори за медията на бившата португалска колония.

“Като истински португалец имам в себе си чертата на откривател и може би поради тази причина работих в различни страни като Англия, Италия и Испания. Не зная обаче, дали в бъдеще ще бъда изправен пред ново приключение в кариерата си. За да бъда в даден клуб трябва да бъда мотивиран на 100% да работя в него. Това, в което съм сигурен обаче е, че със сигурност ще продължавам да работя” добави той.

Запитан защо е уважаван толкова от играчите си, Моуриньо сподели: “Обикновено футболистите говорят добре за своите треньори когато играят, а когато са на пейката това се променя. Опитвам се да поддържам близки отношения с всички, макар че от 25 души е ясно, че само 11 могат да бъдат на терена. Опитвам се да бъда честен, откровен и да създам добра атмосфера, защото само така резултатите ще дойдат”.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар