вторник, 8 май 2012 г.

Волейболният мач България - Сърбия ще започне по-рано

Волейболната среща между България и европейския шампион Сърбия е изтеглена по рано
Волейболната среща между България и европейския шампион Сърбия е изтеглена по рано. Мачът от квалификационния турнир за олимпийските игри ще започне в 19.30 часа в сряда вместо в 20.45 ч.


Промяната идва по молба на БНТ, която държи правата за квалификацията. Телевизията ще излъчва и финала в Лига Европа между "Атлетико" (Мадрид) и "Атлетик" (Билбао) в 21.45 ч. Програмата за останалите дни е непроменена.

До момента са продадени около 30-35 хил. билета за всички дни. Най-голям е интересът за мача на българските волейболисти със Сърбия.

"Този турнир се явява едни мини европейско първенство. Тук ще са осем от най-добрите отбори на континента. Надяваме се България да спечели първото място. Постарали сме се да осигурим добра хореография и хората да се насладят на събитието", каза изпълнителният директор на федерацията Станислав Николов.

Организаторите призоваха почитателите на волейбола да отидат до залата с градския транспорт, а не с автомобилите си. Другият съвет е те да пристигнат възможно най-рано, защото ще има и проверки на входовете.

Градският транспорт ще работи с удължено работно време със сгъстено разписание. "Всички автобуси, които се движат по "Цариградско шосе", ще слизат на кръговото и ще спират на 100 метра от залата", каза комисар Антон Златанов от СДВР.

Източник dnevnik.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар