събота, 25 октомври 2014 г.

Лудогорец на гости на Реал за Ел Класико днес

Лудогорец на гости на Реал за  Ел Класико днес
От днес представители на Лудогорец са в испанската столица Мадрид. Те са там по покана на ръководството на европейския шампион Реал. Тя е била правена от представители на европейския клубен шампион веднага след мача между двата отбора, който се игра на „Васил Левски", като за нея призна и изпълнителният директор Ангел Петричев, съобщи Topsport.bg.


Посещението на Лудогорец в Мадрид започва от днес, като ще продължи до понеделник. Петричев и другите хора от разградския клуб ще посетят първото издание на Ел Класико за този сезон, което е днес от 19,00 часа.

В първия ден от другата седмица представители на българите ще бъдат отново на „Сантяго Бернабеу", а след това и на тренировъчната база на „кралете" -„Валдебебас". Очаква се гид на Лудогорец в Испания да бъде великият Емилио Бутрагеньо.

Отделно от визитата на Реал, хората от българския клуб ще запазят и хотели за посещението си в Мадрид. Както е известно,мачът между европейския шампион и Лудогорец е на 9 декември. Очаква се да бъдат запазени четири хотела - за първия отбор, за юношеския, за ВИП гостите и за журналистите. Иначе Лудогорец вече бе на подобни посещения в Айндховен, Базел и Ливърпул.

Източник news.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар