събота, 17 ноември 2012 г.

ПРОГНОЗА: Барселона - Сарагоса

ПРОГНОЗА: Барселона - Сарагоса
Барселона - Сарагоса, мач от 12-я кръг на испанската Примера Дивисион. Стадион "Камп Ноу", начало 21.00 часа.

Групата на Барселона за мача:

Вратари:  Валдес, Пинто
Защитници:  Алвеш, Алба, Пике, Пуйол, Масчерано, Бартра, Монтоя
Полузащитници:  Иниеста, Шави, Фабрегас, Сонг, Дос Сантос
Нападатели:  Меси, Вия, Педро, Тейо

Контузени: Абидал, Куенка, Муниеса, Тиаго, Адриано, Алексис

Наказан: Бускетс


ПРОГНОЗА:
 Барселона посреща Сарагоса в поредния мач от Примера Дивисион. Каталунците са твърд фаворит за победата в този мач, макар че напоследък формата на арагонци да е доста добра.

В последните си 5 мача във всички турнири Сарагоса има 4 победи. Единствената загуба бе онова 0:4 срещу Реал Мадрид на "Сантяго Бернабеу", но там тимът на Мануел Хименес сериозно затрудни белите и едва два късни гола на домакините направиха резултата да изглежда по-убедителен, отколкото бе всъщност.

Разбира се, формата на Барселона е още по-добра. Каталунците бързо се възстановиха от злощастната загуба от Селтик в Шампионската Лига и победиха Майорка с 4:2 като гост. Това бе 10-та победа в 11 мача  от началото на първенството.

Важно е да се отбележи и това, че Барселона победи Сарагоса във всичките 8 последни двубоя между двата тима.

Единственият малко по-сериозен проблем пред Тито Виланова може да е състоянието на отбора му след мачовете на националните отбори през седмицата. След тях Алексис Санчес се върна контузен и ще отсъства около месец. От останалите футболисти единствено Шави получи почивка, докато останалите испански национали трябваше да пътуват до далечна Панама. Лео Меси и Хавие Масчерано пък играха пълни 90 минути срещу Саудитска Арабия. На всичкото отгоре Серхио Бускетс е наказан.

Всичко това може да се отрази малко на свежестта на тима. Защитата на Сарагоса обаче не изглежда способна да организира катеначо пред вратата си, което е единственият шанс да се постигне успех срещу Барса. Затова дори и да не е особено лесна и внушителна, каталунците би трябвало да стигнат до победа.


Резултат: 2:1

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар