събота, 17 ноември 2012 г.

Мартин Йол: Димитър Бербатов е пълноценен футболист

Мартин Йол: Димитър Бербатов е пълноценен футболист
Мениджърът на "Фулъм" Мартин Йол заяви, че Димитър Бербатов е завършен и пълноценен футболист. Холандският треньор акцентира върху това, че българинът се справя много добре на различни позиции в атаката.


"Бербатов иска да играе и да е навсякъде и за мен това не е проблем. Мисля, че той е завършен футболист. Познавам го - справи се доста добре срещу "Уиган" като втори нападател, а може и да играе и на върха на атаката", каза Йол.

До момента Бербатов се справя отлично в новия си отбор. Българинът е отбелязал пет гола и има три асистенции в седем мача за лондончани.

"Той е доста приятен човек. През повечето време е усмихнат, защото просто обича футбола. Не е като дете, но е като младеж, който обича да играе. Обича да тренира, да завършва атаките, да изпълнява дузпи", добави Йол.

Мениджърът на "Фулъм" призна, че в последния ден на трансферния пазар е мислел, че няма да успее да привлече Бербатов. "Тогава той беше на летището на път за Италия. Мениджърът му ми се обади и ми каза да звънна на Димитър, защото чака самолета за Италия. Веднага след разговора ни той промени решението си и се върна", разказа Йол.

"Фулъм" посреща "Съндърланд" в неделя от 18.00 часа. Лондончани са девети в класирането с 16 точки.

Източник dnevnik.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар