събота, 18 октомври 2014 г.

Видео: Фантастичните удари на Григор Димитров срещу Сок

Видео: Фантастичните удари на Григор Димитров срещу Сок
Единственото по-хубаво от един "хот-шот" удар на Григор Димитров са два последователни такива.

Десетият в света демонстрира познатите си зрелищни отигравания срещу американеца Джак Сок, с които вдигна на крака публиката в Стокхолм.

Най-впечатляващият момент от обрата на българина за 5:7, 6:4, 6:3 на четвъртфиналите дойде в петия гейм. Тогава Димитров отрази мощен ретур с удар зад гърба, който превърна в уинър и получи адмирации от Сок.


Още в следващото разиграване шампионът отигра идентичен удар между краката и защити подаването си на нула, като този път американецът мина от другата страна на мрежата да поздрави Димитров.

"Какво бих могъл да направя, освен да импровизирам в подобни моменти. Предполагам, че в този момент от сезона вече традиционно давам най-доброто от себе си. Щастлив съм, че мога да покажа подобни отигравания на феновете", заяви шампионът след срещата.

В полуфиналите в събота Димитров ще се изправи срещу Бърнард Томич, който елиминира Фернандо Вердаско. Двамата имат само една среща помежду си до момента, която българинът спечели с 6:3, 3:6, 6:3 през миналия сезон в Ротердам.

Двубоят им ще започна днес не преди 16.00 часа българско време, а другото място на финала в Стокхолм ще си оспорват чехът Томаш Бердих и Матиас Бахингер от Германия.




Няма коментари:

Публикуване на коментар