четвъртък, 10 февруари 2011 г.

Уолкът: След мача с Нюкасъл никой не смееше да погледне Венгер в очите

Крилото на Арсенал Тио Уолкът призна, че нито един от футболистите на клуба не е посмял да погледне Арсен Венгер в очите след изключително разочароващото равенство 4:4 срещу Нюкасъл.

"Артилеристите" имаха солидна преднина от четири гола в този двубой, но шокиращо допуснаха четири попадения във вратата си и си тръгнаха само с точка от "Сейнт Джеймсис Парк".

Уолкът иначе се справи добре в началото на мача, но след това играта му тотално избледня и логично бе заменен от своя наставник.

"Никой от нас не смееше да погледне Арсен Венгер в очите след този мач. Това наистина е много разочароващ резултат, тъй като имахме преднина от четири гола", сподели английският национал. 

"Ако искаме да спечелим титлата, тогава не трябва да допускаме да губим толкова леко точки", добави крилото на "Артилеристите".

Самият Венгер пък не е казал нито дума на своите играчи след двубоя срещу "Свраките", тъй като очевидно е бил адски разочарован от случилото се.

Мачът с Нюкасъл бе перфектна възможност за "Топчиите" да скъсят дистанцията от Юнайтед, но те така и не се възползваха от този прекрасен шанс.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар