петък, 12 април 2013 г.

Феновете на Реал искат Ел Класико на полуфинала

Най-малка част от привържениците на Кралския клуб желаят сблъсък с Байерн пред финала. Тези на Барса пък искат Борусия

Феновете на Реал искат Ел Класико на полуфинала
Повечето фенове на Реал Мадрид искат Барселона за съперник на полуфиналите в Шампионската лига. Това показват анкети в сайтовете на вестниците “Марка” и “АС”.


На идентични въпроси “Кой съперник предпочитате за Реал Мадрид за полуфинала?” 41% отговарят “Барса” в страницата на “Марка”, докато в “АС” процентът е дори по-висок – 46.

Причината за подобно нещо са може би проблемите, които каталунците имат напоследък, а и факта, че Реал спечели последните две дербита срещу тима от “Камп Ноу” и се намира в много добра форма.

Вторият предпочитан съперник и в двете анкети е Борусия Дортмунд, а най-малко желаят да видят сблъсък Реал – Байерн, след като баварците определено показват страхотен футбол, а и миналия сезон именно те елиминираха белите в същата фаза.

Интересни и еднакви са резултатите и от гледна точка на Барса. И двата сайта феновете на каталунците посочват Борусия Дортмунд като предпочитан противник за полуфинала – 52% в “Марка” и 41% в “АС”. На второ място е Байерн, а най-малко желан е Реал.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар