неделя, 10 февруари 2013 г.

Лудогорец загуби и последната си среща в "Марбея Къп" от Лех Познан

Лудогорец загуби с 1:2 от Лех Познан третата си среща от турнира "Марбея Къп".

Лудогорец загуби с 1:2 от Лех Познан третата си среща от турнира "Марбея Къп".


Както е известно, преди това разградчани паднаха с 2:6 от Атлетико Паранензе и с 0:1 от Оцелул Галац.


Така Лудогорец зае последното място на турнира, в който участва. И двете попадения за Лех вкара Каспер Хамалайнен. Точен за българите бък бе Роман Безяк.

Проверката започна с атаки на поляците, които успяха да вкарат гол още в третата минута. Тогава Каспер Хамалайнен се възползва от групова грешка в отбраната на Лудогорец и технично прехвърли Урош Голубович за 0:1.

Последва добра атака за българите, при която Кайсара центрира отдясно към втората греда, но там нямаше негов съотборник, който да вкара.

В 20-ата минута Миро Иванов стреля от границата на наказателното поле, но топката мина до гредата. Последва и удар на Светльо Дяков, но в аут.

В края на първото полувреме двата отбора се хванаха за гушите, но всичко прекрати с жълти картони за Дяков и Цисай.

Второто полувреме започна с атака на Лех. Хамалайнен проби отляво, стигна почти до аут линията, след което върна към дузпата към Можджен, който стреля плътно, но нацели напречната греда.

Постепенно българите живнаха и можеха да изравнят в 65-ата минута. Тогава Мичел Бургзорг изведе Милисавлиевич на чиста позиция, но той стреля над вратата.

Четири минути по-късно Иван Стоянов направи отличен пробив, но точно преди да стреля топката му бе избита.

В 73-ата минута поляците вкараха втори гол. Хамалайнен изпълни отлично пряк свободен удар и направи 0:2. Десет минути по-късно Лудогорец успя да намали.

Роман Безяк излъга отбраната на Лех, след което с хубав удар от дъгата на наказателното поле с плътен удар опъна мрежата за 1:2. До края на срещата Лудогорец натисна, но така и не успя да вкара и логично загуби.

ЛУДОГОРЕЦ - ЛЕХ ПОЗНАН 1:2

Голмайстори:
0:1 Хамалайнен (3)
0:2 Хамалайнен (73)
1:2 Роман Безяк (83)

ЛУДОГОРЕЦ: Голубович, Кайсара, Гулдан (46-Барт), Моци, Витиня, Дяков, Генчев (58-Бургзорг), Бакалов, Иванов (46-Безяк), Александров (46-Стоянов), Ернандес (58-Милисавлевич)

ЛЕХ: Бурич, Тралка, Ловренчиш, Убипарип, Муравски, Хамалайнен, Волакиевич, Цисай, Енрикес, Можджен, Камински

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар