събота, 23 февруари 2013 г.

ПРОГНОЗА: Барселона - Севиля

Барселона - Севиля, мач от 25-я кръг на испанската Примера Дивисион. Стадион "Ноу Камп", начало 23.00 часа.

ПРОГНОЗА: Барселона - Севиля


Групата на Барселона:

Вратари: Валдес, Пинто, Ойер
Защитници: Алвеш, Алба, Пике, Пуйол, Масчерано, Монтоя, Бартра, Абидал
Полузащитници: Бускетс, Шави, Иниеста, Тиаго, Фабрегас, Сонг
Нападатели: Меси, Алексис, Педро, Вия, Тейо

Контузени: Адриано
Извън групата: Дос Сантос


ПРОГНОЗА: Барселона посреща Севиля в едно от дербитата на Примера Дивисион. Мачът се явява преходен за каталунците, защото се намира между две изключително тежки дербита - вече отминалия мач от Шампионската Лига срещу Милан и предстоящия реванш за купата на Испания срещу Реал Мадрид.

През седмицата Барселона претърпя изключително неприятна загуба с 0:2 в Милано и е пред сериозна угроза да отпадне от Шампионската Лига още на осминафиналите. Особено разочароваща бе играта на каталунците, които не бяха на себе си и за цял мач не направиха нито едно чисто положение за гол.

Така този мач се яви като кулминация на неубедителната форма на Барса напоследък, като отборът има само две победи в последните си 5 мача във всички турнири. Повечето провали обаче дойдоха при гостувания. На своя "Ноу Камп" Барселона е много стабилна и няма загуба в 21 поредни мача.

Севиля от своя страна няма победа като гост в 9 поредни мача в първенството. Мениджърът на тима Унаи Емери пък не може да победи Барса вече в 14 мача. Освен това той трябва да се справя без контузените Андрес Палоп, Диего Пероти и Пьотър Троховски, докато Емир Спахич е контузен.

Също като Барселона, Севиля има мач от полуфиналите за купата на Испания и по всяка вероятност също ще изиграе днешния двубой с доста намалени обороти, опитвайки да спести сили. Затова е доста трудно да си представим изненада точно в този мач.


Резултат: 3:0

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар