събота, 23 февруари 2013 г.

ПРОГНОЗА: КПР - Манчестър Юнайтед

КПР - Манчестър Юнайтед, двубой от 27-ия кръг на английската Висша лига, стадион "Лофтъс Роуд", Лондон. 17:00 часа българско време.

ПРОГНОЗА: КПР - Манчестър Юнайтед

Очаква ни изключително интересен мач, в който със сигурност ще има доста сериозен заряд. Гостуващият отбор е абсолютен фаворит за победата и има вероятност при такава дори да си капарира титлата.


Домакините обаче са сглобили качествен, но все още необигран тим, който всеки момент може да избухне. Старата лисица Хари Реднап със сигурност знае как да затрудни своя колега сър Алекс.

Лондончани имат пищяща нужда от трите точки, тъй като отборът е закотвен на дъното, на класирането, но дали ще ги спечелят, това тепърва ще се види.

Групата на Ман Юнайтед за мача:
Вратари: Де Хеа, Линдегард
Защитници: Рафаел, Смолинг, Фърдинанд, Видич, Евънс, Евра, Бутнер
Полузащитници: Нани, Валенсия, Карик, Клевърли, Гигс, Андерсон, Йънг, Кагава
Нападатели: Уелбек, Ернандес, Ван Перси

Контузени: Флетчър, Скоулс, Джоунс, Руни

Прогноза на Gol.bg:
Мениджърът на домакините Хари Реднап няма твърдо да може да разчита на контузените Жозе Босингва и Андрю Джонсън.

Фабио, Джуниър Хойлет и Жулио Сезар обаче могат да се завърнат в днешния двубой, след като се излекуваха от болежките си.

Лоик Реми също ще бъде на разположение, въпреки проблемите си в областта на слабините.

Боби Замора може да започне за КПР. след като през последните два мача на тима бе пускан като резерва, докато Гранеро, Таунсенд и Джинас ще поставят пред сериозна дилема Реднап за халфовата линия на тима.

Гостите ще са без Флетчър, Скоулс, Руни и Джоунс за днешния мач.

Въпреки това обаче сър Алекс ще има на разположение всички други футболисти и се очаква да пусне най-силния състав.

Има голяма вероятност обаче Нани и Чичарито да излязат на терена, след като двамата в последно време загатват, че са в добра форма.

И двата отбора имат нужда от точки, но тя е по-наложителна за домакините, които са на дъното в класирането и трябва да се измъкнат. Именно поради тази причина за тях успеха е по-важен. При победа пък Юнайтед ще капарира титлата си, ако Ман Сити се издъни срещу Челси.

Лондончани нямат победа над Юнайтед от 1992 година насам. От началото на годината Хари Реднап е спечелил само веднъж със своя отбор. В последните четири мача между двата тима Юнайтед винаги е излизал краен победител.

Формата на домакините е две загуби и три ремита за последните пет мача от всички турнири, а гостите са постигнали за същия брой срещи четири успеха и едно реми.

Нашата прогноза е успех за гостите с два чисти гола.

Резултат: КПР - Ман Юнайтед 0:2

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар