неделя, 3 февруари 2013 г.

ПРОГНОЗА: Киево - Ювентус

Киево – Ювентус, мач от 23-тия кръг на италианската Серия А. Стадион "Марк'Антонио Бентегоди", 13:30 часа българско време. Съдия: Мауро Бергонци

Киево – Ювентус, мач от 23-тия кръг на италианската Серия А. Стадион "Марк'Антонио Бентегоди", 13:30 часа българско време. Съдия: Мауро Бергонци

Привържениците на Ювентус и всички, свързани с клуба, бързо ще искат да забравят месец януари, в който "бианконерите" записаха една-единствена победа в редовното време на даден двубой. Само срещу Удинезе (и срещу Милан в продълженията) тимът на Антонио Конте показа необходимата концентрация, за да стигне до успеха.


Днешният съперник на торинския гранд пък е един от най-коравите отбори в Серия А, а и по принцип не е особено удобен противник на шампионите – в последните си пет мача с Киево "Старата госпожа" има четири равенства и една победа, дошла през миналия полусезон.


КИЕВО

Групата за мача: Пуджони, Уйкани, Скуици, Андреоли, Сезар, Фаркаш, Ачерби, Фрей, Сампиризи, Джокич, Пап, Даинели, Спиропулос, Хетемай, Кофи, Л. Ригони, Гуана, Вацек, Сиймур, Пелисиер, Теро, Стоян, Палоски

Контузени: Сардо, Драме, Лусиано

Наказани: Няма

Вероятен състав: Пуджони, Даинели, Андреоли, Сезар, Сампиризи, Джокич, Хетемай, Л. Ригони, Кофи, Теро, Палоски


ЮВЕНТУС

Групата за мача: Буфон, Сторари, Рубиньо, Бардзали, Касерес, Лихтщайнер, Де Челие, Пелузо, Исла, Мароне, Пирло, Погба, Падоин, Видал, Джакерини, Джовинко, Матри, Куалиарела, Анелка

Контузени: Маркизио, Киелини, Пепе, Бендтнер

Наказани: Бонучи, Вучинич

Вероятен състав: Буфон, Бардзали, Мароне, Касерес, Лихтщайнер, Пелузо, Пирло, Видал, Погба, Джовинко, Матри


Прогноза на Gol.bg:

Днес треньорът на Юве Антонио Конте не може да разчита на четирима контузени и на двама наказани играчи. Особено сериозни са проблемите на "бианконерите" в защита, тъй като от титулярната тройка присъства само Андреа Бардзали.

В същото време мениджърът на "летящите магаренца" Еуженио Корини ще може да противопостави на "Старата госпожа" почти най-доброто, с което разполага. От началото на настоящата кампания Киево има само две шампионатни загуби на "Марк'Антонио Бентегоди", като и двете поражения са от септември миналата година – доказателство, че във Верона се играе трудно.

В последната среща между тези два съперника Фабио Куалиарела донесе победата на Юве с два гола през второто полувреме. Тогава нападателят беше титуляр, но днес се очаква да остане на резервната скамейка. Според "Гадзета дело Спорт" в предни позиции Конте ще заложи на Алесандро Матри и Себастиан Джовинко. На пейката би трябвало да остане и новото попълнение Никола Анелка.

Наполи вече настигна "бианконерите" във временното класиране, което означава, че в днешния мач те ще дадат всичко от себе си за победата. При сегашното състояние на торинския състав обаче това може да не се окаже достатъчно.

Резултат: Киево – Ювентус 1:1

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар