събота, 2 февруари 2013 г.

ПРОГНОЗА: Нюкасъл - Челси

Нюкасъл - Челси, двубой от 25-ия кръг на Висшата лига

ПРОГНОЗА: Нюкасъл - Челси
Стадион "Сейнт Джеймсис Парк", 17:00 часа българско време.


Лондончани в последно време се дънят доста, като последният пример за това е гостуването на Рединг, при което отборът изпусна два гола преднина за последните 5-6 минути.

В днешната среща нищо чудно Нюкасъл да стигне до положителен успех над лондончани. Още повече, че "Свраките" се подсилиха повече от стабилно.

Групата на Челси за мача:

Вратари: Чех, Търнбул
Защитници: Аспиликуета, Ферейра, Тери, Иванович, Кейхил, Коул, Бертранд
Полузащитници: Лампард, Рамиреш, Мата, Оскар, Марин, Бенаюн
Нападатели: Торес, Ба

Контузени: Ромеу, Луис. Наказани: Азар

Прогноза на Gol.bg:
Домакините са разкъсвани от кадрови проблеми и мениджърът на Нюкасъл Алън Пардю няма да може да разчита на една камара футболисти.

С контузии са Хатем Бен Арфа, Дан Гослинг, Дани Симпсън, Райън Тейлър и Харис Вукчич. Въпреки това обаче все пак отборът ще може да замени всички играчи, тъй като през зимния трансферен прозорец "Свраките" се подсилиха повече от стабилно.

В Англия усилено се говори, че Алън Пардю планира да пусне състава от мача с Астън Вила, тъй като е останал много доволен от играта на отбора.

Това на практика означава, че Мапу Янга-Мбива ще трябва да почака за първия си старт, след като Стивън Тейлър и Фабрицио Колочини впечатлиха срещу "Виланите".

В състава на Челси също има липсващи и Рафа Бенитес няма да може да разчита на контузените Ориол Ромеу и Давид Луис, наказаният Еден Азар, както и на отсъстващите Джон Оби Микел и Виктор Моузес, които са с националния отбор на Нигерия на турнира за Купата на Африка.

Домакините нямат победа над Челси на своя стадион от 2006 година, когато стигнаха до успех с 1:0, благодарение на попадението на Тайтъс Брамбъл.

Рафа Бенитес е спечелил 22 точки от 12-те си мача с Челси и се надява днес да покачи актива си с още три пункта.

Челси има 2 победи в последните си пет мача срещу Нюкасъл, като тимът е допуснал и една загуба. Равенствата също са две.

Домакините имат само 2 победи за последните си пет мача от всички турнири, а гостите са постигнали един успех и четири равенства.

Нашата прогноза за този мач е изненадваща победа с един чист гол за домакините.

Резултат: Нюкасъл - Челси 1:0

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар