неделя, 3 февруари 2013 г.

ПРОГНОЗА: Сиена - Интер

Сиена – Интер, двубой от 23-тия кръг на италианската Серия А. Стадион "Артемио Франки", 16:00 часа българско време.

Сиена – Интер, двубой от 23-тия кръг на италианската Серия А. Стадион "Артемио Франки", 16:00 часа българско време.

Днес Интер среща последния във временното класиране на Серия А, но в никакъв случай не бива да го подценява. През миналия полусезон "нерадзурите" загубиха от този съперник с 0:2, като от началото на настоящата кампания това е единствената победа на тосканците като гости и единственият им успех над отбор, който в момента се намира в горната половина на таблицата.


СИЕНА

Групата за мача: Марини, Фарели, Пеголо, Анджело, Белмонте, Фелипе, Матеу, Пачи, Тейшейра, Рубин, Терлици, Увини, Болцони, Агра, Калейо, Дела Рока, Манини,Валиани, Вергасола, Вере, Сесту, Богдани, Емегхара, Паолучи, Реджиналдо, Розина

Контузени: Поци

Наказани: Няма

Вероятен състав: Пеголо, Белмонте, Пачи, Фелипе, Анджело, Рубин, Дела Рока, Вергасола, Розина, Реджиналдо, Богдани


ИНТЕР

Групата за мача: Ханданович, Ди Дженаро, Белец, Силвестре, Ранокия, Жуан, Киву, Джонатан, Нагатомо, А. Перейра, Скелото, Санети, Гаргано, Гуарин, Ковачич, Кузманович, Бенаси, Алварес, Паласио, Роки, Касано

Контузени: Кастелаци, Самуел, Станкович, Мудингай, Камбиасо, Милито, Оби

Наказани: Няма

Вероятен състав: Ханданович, Ранокия, Жуан, Киву, Скелото, Нагатомо, Санети, Гаргано, Гуарин, Касано, Паласио


Прогноза на Gol.bg:

Наставникът на гостите Андреа Страмачони ще трябва да се справя без седем футболисти, които имат здравословни проблеми. Той обаче ще може да изпробва за първи път новите попълнения Езекиел Скелото, Матео Ковачич и Здравко Кузманович.

Според "Гадзета дело Спорт" от тези трима състезатели единствено Скелото ще бъде титуляр. Вестникът също така смята, че атаката на Интер ще се води от Антонио Касано и Родриго Паласио.

Единственият отсъстващ от състава на Сиена е нападателят Никола Поци. Тосканците се намират на шест точки от спасителното 17-то място, но ако не бяха започнали сезона с пасив, днес щяха да заемат именно него, а Палермо щеше да бъде най-притесненият за оцеляването си в Серия А отбор.

Интер обаче няма право на грешка, тъй като при победа има възможност да се изравни по точки с третия в таблицата тим на Лацио. За целта "бианкочелестите" трябва да допуснат поражение при гостуването си на Дженоа.

Резултат: Сиена – Интер 0:2

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар