понеделник, 11 февруари 2013 г.

Моуриньо: Целият свят чака този мач

Жозе Моуриньо, че целият свят очаква сблъсъка между Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед.

Жозе Моуриньо, че целият свят очаква сблъсъка между Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед.

Испанците приемат Червените дяволи в сряда, а днес португалецът изгледа победата на Юнайтед с 2:0 над Евертън, като преди мача се срещна със сър Алекс Фъргюсън.


“Това е мач, очакван от целия свят. Хората си мислят, че сме под напрежение, защото един голям отбор ще отпадне. Ние обаче искаме този сблъсък, а същото се отнася и за феновете на играта. Надявам се, че те ще получат това, което искат” заяви Моуриньо, който цени високо отношенията си с боса на съперника.

“Чувствам се привилегирован, защото той е голяма фигура в световния футбол, а освен това е добър човек. Винаги съм бил в отлични отношения с него и се чувствам горд от това” изтъкна той.

“Имали сме много мачове един срещу друг, още когато работих в Порто. След това когато бях в Челси и Интер, а сега и с Реал. Някои спечелих, други загубих, а в трети завършихме наравно. Разбира се, че искам да спечелим, а и неговата цел ще бъде същата. Загубилият обаче няма да се чувства чак толкова зле заради нашето приятелство. Със сигурност обаче искам да победим” каза още Моуриньо.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар