вторник, 24 януари 2012 г.

Робин ван Перси отрича скандал с Арсен Венгер

Звездата на "Арсенал" Робин ван Перси отрече да е в конфликт с мениджъра Арсен Венгер. Нападателят видимо изрази неудовлетворението си от смяната на партньора му в атака Алекс Окслейд-Чембърлейн в двубоя срещу "Манчестър юнайтед" в неделя.

Младежът беше изваден от игра 16 минути преди края за сметка на Андрей Аршавин, а това предизвика освиркванията на феновете на "Емиратс". След това се видя как Вая Перси иска отговор за случващото се.

"Няма проблем, няма конфликт и няма никакъв скандал. Не оспорвах неговото решение. Не е моя работа да питам Арсен Венгер какво прави", заяви холандецът пред вестник "Сън".

"Нямах никакви пререкания с шефа в неделя - просто исках да видя защо Алекс напуска терена, тъй като той ми асистира за единствения ни гол, допълни Ван Перси. - Алекс имаше контузия, но ние него знаехме, а шефът го знаеше. Затова вкара Андрей Аршавин"

Венгер не спомена нищо за контузията на пресконференцията след мача, като оправда смяната с умората на английския младежки национал.

Ван Перси все още не е започнал преговори за подновяването на договора с "артилеристите", настоящият му договор изтича през лятото на 2013 г. "Всичко между мене и мениджъра е наред, а отношенията в клуба са добри", допълни 28-годишният голмайстор.

Източник dnevnik.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар