неделя, 11 декември 2011 г.

Барса пак удари Реал и върна интригата в Примера

Барса пак удари Реал и върна интригата в Примера
Барселона спечели за пореден път прекия двубой с Реал Мадрид в Ел Класико, след като обърна столичани с 3:1 насред "Сантяго Бернабеу".


Реал имаше мечтан старт, тъй като откри резултата още в първата минута на мача. В 30-aта обаче Алексис Санчис изравни, а след почивката Марсело си вкара автогол след удар на Шави. В средата на второто полувреме Сеск Фабрегас затвърди победата с трети гол.

"Белите" могат да се сърдят за загубата най-вече на звездата си Кристияно Роналдо, който се полакоми да подаде на абсолютно непокрит съотборник преди почивката, а след това от непосредствена близост не успя да вкара с глава.

Носителят на Златната топка Лео Меси също до голяма степен бе неутрализиран от домакините, но все пак асистира за първия гол. Аржентинецът обаче можеше и да не започне второто полувреме, тъй като съдията му спести втори жълт картон за много остър фаул в центъра на терена.

След победата Барса се изравни по точки с Реал на върха на класирането, но все пак каталунците имат мач в повече.

Загубата на Реал пък прекъсна серията от 15 поредни победи във всички турнири и така "белите" не успяха да подобрят клубния рекорд.

Източник dnes.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар