вторник, 4 септември 2012 г.

Изумително: Ман Сити брои 120 млн. за "нещастния" Роналдо

Изумително: Ман Сити брои 120 млн. за "нещастния" Роналдо
Английският шампион Манчестър Сити подготвя сензационен трансфер. Според информация на „Дейли Стар", арабските собственици на „гражданите" са готови да върнат усмивката на Кристиано Роналдо, като го привлекат в състава си. За португалската суперзвезда Сити са готови да броят рекордните 95 милиона паунда, които се равняват на 120 милиона евро.


Както е известно в неделя Роналдо направи шокиращо признание, че не се чувства добре в Реал Мадрид и шефовете на клуба знаят защо. Нападателят не пожела да разкрие допълнителни подробности, но според различни източници дните му в Ла Лига са преброени.

В неделя португалецът вкара 2 гола за успеха на Реал с 3:0 над Гранада, но и в двата случая не се зарадва на попаденията си. По ирония на съдбата вторият гол бе негов юбилеен с екипа на Кралския клуб - №150.

Роналдо никога не е криел любовта си към английската Висша лига, където изкара 6 фантастични години с екипа на Манчестър Юнайтед. Според медиите на Острова футболистът иска отново да играе в Англия, но на този етап не са много отборите, които могат да си го позволят.

Освен шампионите Манчестър Сити, които са готови да счупят трансферния рекорд в света с оферта на стойност 120 милиона евро, средства за Роналдо могат да отпуснат единствено от Челси.

Сред другите варианти в Европа е и ПСЖ, където също не хабят средства за нови играчи.

Любопитното е, че ако се стигне до подобен трансфер на Роналдо, то португалецът ще счупи собствения си трансферен рекорд. Преди 3 години Реал плати за португалеца 80 милиона паунда (94 милиона евро), което е тотален рекорд в света.

Източник topsport.ibox.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар