вторник, 4 септември 2012 г.

Генков на мястото на Бербатов в националния

Генков на мястото на Бербатов в националния
Селекционерът на България Любослав Пенев реагира по най-бързия начин, след като Димитър Бербатов окончателно му отказа да се завърне в националния отбор.


Веднага след срещата между двамата в неделя вечерта селекционерът е активирал процедура по спешно повикване на друг нападател.

Покана да се включи към състава за сблъсъците с Италия и Армения зарадва вчера Цветан Генков. Футболистът на Висла Краков набързо си събра багажа и отпътува за София, а снощи трябваше да се присъедини към съотборниците си на лагера в Правец.

Генков е бил предвиден като резервен вариант още при обявяването на състава. Пенев обаче е дал специални инструкции в БФС да не се оповестява името на 22-ия повикан, който, както се разбра, е бил Бербатов.

Любо търпеливо изчака и последната среща с новото попълнение на Фулъм и вече е наясно, че в предстоящите квалификации ще се оправя без него, пише още вестник "Меридиан мач".

Генков остана изненадан от повиквателната, въпреки че тайно се надяваше на такава след добрите си изяви в полското първенство.

Той бе разочарован, че в последния момент отпадна заради контузия от състава за контролата с Холандия преди европесйкото, която нашите спечелиха с 2:1 на "Амстердам Арена".

Бившият голмайстор на "А" група ще даде повече варианти на Пенев в атака, където в момента налични са само Ивелин Попов, Емил Гъргоров и Илиян Мицански.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар