събота, 15 септември 2012 г.

ПРОГНОЗА: Хетафе - Барселона

Хетафе - Барселона, мач от 4-я кръг на испанската Примера Дивисион
Хетафе - Барселона, мач от 4-я кръг на испанската Примера Дивисион. Стадион "Колизеум Алфонсо Перес", начало 21.00 часа.

Групата на Барселона:

Вратари:  Валдес, Пинто
Защитници:  Алвеш, Пуйол, Пике, Масчерано, Адриано, Бартра, Монтоя
Полузащитници:  Сонг, Бускетс, Шави, Фабрегас, Тиаго, Деулофеу
Нападатели:  Меси, Тейо, Педро, Вия

Контузени: Иниеста, Алексис, Алба, Абидал, Куенка


ПРОГНОЗА: 
Барса гостува на Хетафе в мач от 4-я кръг на Примера Дивисион и ще се опита да продължи победния си ход. Досега каталунците имат три поредни победи и водят в класирането с две точки пред три други отбора, но по-важното с 5 точки пред вечния съперник Реал Мадрид.

От лагера на Барса вече изразиха амбицията си да запазят тази преднина до дербито срещу Реал след три кръга и за целта трябва да победят Хетафе в Мадрид. 

Това обаче няма да е лесна задача. Хетафе вече шокира Реал Мадрид през този сезон, когато обърна шампионите и победи с 2:1. През миналото първенство пък Хетафе изненадващо победи Барса като домакин на своя стадион.

През този сезон изглежда, че формата на Барса като гост е по-стабилна. Тито Виланова обаче трябва да се справя без доста от основните си играчи. Заради контузии и заболяване ще отсъстват Андрес Иниеста, Алексис Санчес и Жорди Алба. Все пак добрата новина е връщането на капитана Карлес Пуйол.

Интересно е да се види и какъв ще е ефекта на паузата заради мачовете на националните отбори, където евентуален негативен ефект може да има единствено при Барселона. Лео Меси се завърна без контузия от Аржентина, но все пак може би няма да е толкова свеж.

Всички тези фактори са предпоставка за много оспорван мач и няма да е изненада, ако Хетафе отново открадне точки от Барса. Ние обаче ще заложим на по-вероятния изход - победа за каталунците.

Резултат: 1:2

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар