неделя, 16 декември 2012 г.

Моуриньо: Някои ги изнасят на носилка, а след два дни играят

Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо
Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо не пропусна да създаде полемика, изказвайки се иронично относно суперзвездата на Барселона Лионел Меси.


Португалецът бе попитан дали Карим Бензема, който е с контузия в глезена, ще играе в мача срещу Еспаньол утре, при което отговори:

“Мисля, че той няма да вземе участие в мача. Щом футболист напусне терена в даден двубой с контузия няма как да се възстанови за два дни. Въпреки че някои ги изнасят на носилка, а след два дни могат да играят”, заяви той, имайки предвид опасенията за тежка травма на Меси от мача с Бенфика преди 10 дни.

В Барса смятаха, че може би аржентинецът е пострадал сериозно, но в крайна сметка се оказа, че всичко е наред и още в следващия мач той донесе победата над Бетис с 2:1. Бензема все пак попадна в групата за двубоя на Реал, но е малко вероятно да се появи на терена. Коентрао обаче се очаква да играе.

Жозе не разкри и дали ще заложи на Алваро Мората в предни позиции или пък ще постави Кристиано Роналдо на позицията. Той не коментира и думите на президента Флорентино Перес, който го подкрепи публично и обяви, че в негово лице клубът има най-добрия треньор в света.

“Мисля, че един треньор не трябва да коментира публично думите на президента. Трябва да си прави своите изводи и ако иска, да обсъжда нещата лично с него. Ние говорихме тази сутрин и аз оценявам това, което е казал”, изтъкна той.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар