четвъртък, 6 декември 2012 г.

ПРОГНОЗА: Удинезе - Ливърпул

ПРОГНОЗА: Удинезе - Ливърпул
Удинезе - Ливърпул, двубой от Група "А" на Лига Европа, стадион "Фриули", 20:00 часа българско време.

Срещата е много важна за гостите от Ливърпул, които все още имат шансове да се класират за директните елиминации на втория по сила турнир.

По принцип победа гарантира на 100 процента участие на мърсисайдци в директните елиминации, но и равенство ги устройва, стига швейцарците от Йънг Бойс да не спечелят у дома срещу руския Анжи.

Групата на Ливърпул за мача:
Вратари: Рейна, Джоунс
Защитници: Джонсън, Енрике, Коатес, Коди, Уисдъм, Карагър, Шкъртел
Полузащитници: Шахин, Коул, Асаиди, Хендерсън, Даунинг, Алън, Сусо, Стърлинг, Шелви
Нападатели: Суарес

Контузени: Борини, Кели, Джерард

Прогноза на Gol.bg:Гостите ще бъдат без Борини, Кели и Джерард. Очаква се в днешния мач мениджърът на "Червените" Брендън Роджърс да пусне някои от основните футболисти на тима.

Отборът гост ще гони на всяка цена победа над италианския тим и ще се опита да си го върне за домакинската загуба, която
 "Фриуланите" нанесоха на тима.

Удинезе от своя страна няма за какво да се бори, тъй като отборът вече загуби шансовете си да се класира напред в турнира.

Очаква се Луис Суарес да поведе атаката на Ливърпул, тъй като той ще пропусне мача на тима му от Висшата лига срещу Уест Хям, заради наказание и едва ли Роджърс ще пести силите му днес.

Италианците пък ще бъдат без Душан Баста, Маурицио Домици и Мехди Бенатия, които са контузени. Вилямс пък е наказан, докато Андреа Ладзари и Джампиеро Пинци вече са възстановени и могат да играят днес.

Нападателят Луис Муриел е със счупен крак, така че на Антонио Ди Натале в атаката може да партнира някой между Диего Фабрини и Матиас Ренагие.

Удинезе пропуска директните елиминации на турнира за пръв път от четири години. "Зебрите" не се намират в най-добрата си форма.

Италианците спечелиха два от предишните си четири мача срещу английски отбори, докато "Червените" са спечелили само 8 от 24-те си мача срещу италиански тимове.

"Зебрите" имат само 1 победа за последните си пет мача във всички турнири, а Ливърпул - 2 такива. 

Нашата прогноза днес е успех с два чисти гола за гостите.
Резултат: Удинезе - Ливърпул 0:2

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар