неделя, 9 декември 2012 г.

ПРОГНОЗА: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед

ПРОГНОЗА: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед
Тевес в битка срещу бившия си тим днес
Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед, двубой от 16-ия кръг на английската Висша лига, стадион 'Етихад Стейдиъм", 15:30 часа българско време.


Един срещу друг ще се изправят двата манчестърски тима. Сити има идеална възможност да окупира първото място, но това нещо минава през победа днес.

В момента "Червените дяволи" се намират на лидерската позиция с три точки преднина пред своя враг и ще се опитат да си запазят дистанцията.

Без съмнение ни очаква един изключително интригуващ сблъсък, в който е трудно да се предвиди кой ще излезе краен победител.

Групата на Ман Сити за мача:

Вратари: Харт, Пантилимон
Защитници: Сабалета, Майкон, Компани, Лескът, Клиши, Коло Туре, Настасич
Полузащитници: Насри, Милнър, Яя Туре, Бари, Гарсия, Синклеър, Силва
Нападатели: Агуеро, Тевес, Балотели, Джеко

Контузени: Родуел, Милнър, Ричардс, Гуидети, Коларов, Наказани - Няма.
Под въпрос: Клиши, Силва

Групата на Ман Юнайтед за мача:

Вратари: Линдегард, Де Хеа
Защитници: Рафаел, Джоунс, Смолинг, Фърдинанд, Бутнер, Евра
Полузащитници: Клевърли, Гигс, Флечър, Пауъл, Скоулс, Карик, Йънг
Нападатели: Ернандес, Ван Перси, Руни, Уелбек

Контузени: Видич, Валенсия, Кагава, Андерсон, Наказани - Няма
Под въпрос: Клевърли

Прогноза на Gol.bg.
Без съмнение ни предстои да наблюдаваме един изключителен сблъсък между два много силни отбора. "Гражданите" принципно се представят по страхотен начин на свой терен, но тук става въпрос за градско дерби и това може би няма да има толкова голямо значение.

Мачовете между тези да тима винаги са били интересни и се очаква тази традиция да продължи. В последните пет мача между двата тима отборът на Роберто Манчини има леко предимство пред своя противник - 3 победи и 2 загуби.

Манчестър Сити в момента обаче не се намира в никак добра форма и отборът е постигнал само една победа за последните си пет мача от всички турнири.

"Червените дяволи" обаче се намират в доста по-добро състояние със своите три победи и две загуби в последните пет мача мача от всички турнири.

Като цяло и двата тима имат кадрови проблеми преди днешния мач - домакините ще са без Родуел, Милнър, Ричардс, Гуидети и Коларов, които са контузени.

За гостите аут са контузените Видич, Валенсия, Кагава и Андерсон.

Гостите имат изключително сериозни проблеми в защитата и това определено е коз за бързите нападатели на домакините, които могат да се възползват. Именно това е слабото звено в състава на сър Алекс в момента.

Тимът е допуснал 21 попадения до момента в английския елит, което е наистина изключително много за отбор от калибъра на Юнайтед.

Борбата в този мач ще бъде не само за честта, но и за първото място. Всякакъв резултат, без загуба, може да помогне на гостите да задържат лидерската си позиция.

Сити обаче ще измести Юнайтед при победа днес.

Нашата прогноза за изхода на този мач е равенство с по два гола.

Резултат: Ман Сити - Ман Юнайтед 2:2

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар