събота, 20 октомври 2012 г.

Кубрат Пулев на мач от битка с Кличко

Кубрат Пулев на мач от битка с Кличко
Носителят на европейската и интерконтиненталната титла в тежка категория в професионалния бокс Кубрат Пулев ще трябва да изиграе още един мач, преди да се изправи срещу Владимир Кличко.


Според директора на първенствата Линдзи Тъкър Кобрата не може да претендира за мач с Владимир Кличко, въпреки че точно това му беше обещано, при положение че победи Александър Устинов и оглави ранглистата.

На 22-и декември ще има двубой между Томаш Адамек и Стивън Кънингам, като спечелилият срещата ще трябва да се бие с Кубрат Пулев. Победителят излиза в така жадувания мач с Владимир Кличко.

Това означава, че евентуален двубой на Кобрата с Владимир Кличко може да бъде осъществен не по-рано от есента на следващата година.

Новината идва няколко седмици, след като мениджърите на Кличко обявиха, че не искат да чуват за българина поне още една година и явно са успели да направят така, че желанието им да се сбъдне.

"Да, вярно е, ще споря с победителя от Адамек-Кънингам за претендентско място, това е решение от четвъртък", заяви за вестник "Новинар" Кобрата.

"Знаех, че има вероятност за още един мач преди него. Така че сега почивам активно, с тренировки. Евентуално ще направя една среща преди този мач, но все още мениджърът ми преговаря и не искам да казвам имена", допълни Пулев.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар