неделя, 14 октомври 2012 г.

Любо Пенев с дилема преди мача срещу Чехия

Една-единствена въпроси­телна около състава за Чехия има пред селекционера на на­шите Любослав Пенев
Една-единствена въпроси­телна около състава за Чехия има пред селекционера на на­шите Любослав Пенев. Тя е свързана с това кой да играе като краен бранител - Илия Миланов или Михаил Венков.


Бандаловски бе изгонен срещу Дания, а Петър Занев няма да се възстанови и за двубоя в Прага. Веселин Минев пък има още един мач наказа­ние, пише "Тема Спорт".

Със сигурност Йордан Ми­нев ще е титуляр. Ако Любо заложи на Илия Миланов, бекът на Лудогорец ще играе пак отляво. Ако обаче селек­ционерът се довери на Венков, Данчо Минев ще се върне на обичайната си позиция - де­сен краен защитник. Бранителят на Литекс, който се появи като смяна срещу Червения динамит, е с по-големи шансове да започне мача с Чехия от бека на ЦСКА.

Димитър Рангелов пък от­ново ще води атаката на на­шите. Емил Гъргоров няма да е готов и за този мач, като дори може и да не пътува с тима за Прага.

В състава след изтърпяно наказание се завръща Светос­лав Дяков. Той ще заеме оби­чайната си позиция пред за­щитата, а Георги Илиев, кой­то започна като титуляр в петък вечер, ще седне на пей­ката.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар