сряда, 24 октомври 2012 г.

Драматични обрати в Шампионската Лига

Драматични обрати в Шампионската Лига
Поредният кръг от Шампионската Лига предложи някои драматични обрати, както и няколко изненади.


Манчестър Юнайтед и Барселона успяха много трудно да измъкнат драматични победи. Европейският Шампион Челси обаче бе победен от Шахтьор в Украйна, а Ювентус взе само точка от датския Нордселанд.

Особено драматична бе победата на Барселона. На нейния "Ноу Камп" Селтик удържаше героично 1:1 след автогол на Хавиер Масчерано и изравнително попадение на Андрес Иниеста. В 94-та минута обаче Жорди Алба вкара победния гол за крайното 2:1

Манчестър Юнайтед си свърши работата малко по-рано, но също трябваше да прави пореден обрат. "Червените дяволи" губеха с 0:2 от Брага на своя "Олд Трафорд".

Хавиер Ернандес обаче вкара два гола, а защитникът Джони Еванс добави един за пълния обрат.

На другия полюс бе настроението на другия английски представител Челси. Европейският Шампион бе надигран от украинския Шахтьор, който изигра страхотен мач и поведе с 2:0. Малко преди края Оскар върна един гол за Челси, но това бе всичко.

В мач от същата група италианския Ювентус не успя да се възползва от ситуацията и изненадващо завърши само наравно 1:1 като гост на Нордселанд. "Бианконерите" дори трябва да се радват и на тази точка, тъй като те се добраха до нея след изравнителен гол на Мирко Вучинич десет минути преди края.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар