неделя, 25 ноември 2012 г.

ПРОГНОЗА: Милан - Ювентус

ПРОГНОЗА: Милан - Ювентус
Милан – Ювентус, мач от 14-тия кръг на Серия А. Стадион "Сан Сиро", 21:45 часа българско време. Съдия: Никола Рицоли

Въпреки че се намира на 12-тото място във временното класиране на Серия А, Милан си е Милан: един много опасен отбор, който при никакви обстоятелства не бива да бъде подценяван. На "росонерите" не им върви особено в италианското първенство, но в Шампионската лига тимът на Масимилиано Алегри се представя добре и вече се класира за следващата фаза на турнира.

Същото все още не може да се каже за Ювентус, макар че трябва да се вземе предвид колко тежка е групата на "бианконерите". Въпреки това те са допуснали само една загуба от началото на сезона и тя не е в Шампионската лига, а в Серия А. Торинският отбор разби европейския първенец Челси с 3:0 и защити честта на италианския футбол в Европа. Сега обаче предизвикателството е още по-сериозно.

В каквото и състояние да се намират Милан и Ювентус, едно е сигурно – мачът помежду им не може да бъде скучен. Мащабът на съперничеството между тези два гранда не предполага липса на интересни моменти на терена или извън него.  


МИЛАН

Групата за мача: Абиати, Амелия, Габриел, Ачерби, Де Шилио, Мексес, Йепес, Сапата, Констант, Де Йонг, Щрасер, Фламини, Монтоливо, Емануелсон, Ночерино, Боатенг, Боян, Ел Шаарави, Нианг, Пацини, Робиньо

Контузени: Месба, Антонини, Абате, Дидак Вила, Мунтари, Бонера, Амброзини, Пато, Траоре

Наказани: Няма

Вероятен състав: Абиати, Мексес, Йепес, Де Шилио, Констант, Де Йонг, Емануелсон, Монтоливо, Боатенг, Боян, Ел Шаарави


ЮВЕНТУС

Групата за мача: Буфон, Сторари, Рубиньо, Киелини, Бардзали, Бонучи, Касерес, Лихтщайнер, Де Челие, Исла, Асамоа, Видал, Мароне, Маркизио, Пирло, Погба, Падоин, Джакерини, Пепе, Вучинич, Джовинко, Матри, Куалиарела, Бендтнер

Контузени: Киелини

Наказани: Конте (до 8 декември 2012)

Вероятен състав: Буфон, Бардзали, Бонучи, Касерес, Исла, Асамоа, Пирло, Видал, Маркизио, Джовинко, Вучинич 


Прогноза на Gol.bg:

Девет е броят на контузените състезатели на Милан. Алешандре Пато отново попадна в списъка с играчите, които страдат от травма. В този списък са и опитните Масимо Амброзини и Даниеле Бонера, както и италианският национал Игнацио Абате.

Треньорският щаб на Ювентус почти няма проблеми с контузени футболисти. Единствено Джорджо Киелини, който получи разтежение по време на срещата с Челси, няма да може да вземе участие в сблъсъка с вицешампионите.

Според "Гадзета дело Спорт" атаката на "бианконерите" ще се води от Себастиан Джовинко и Мирко Вучинич, а Фабио Куалиарела ще остане на резервната скамейка. Водещият голмайстор на Серия А Стефан Ел Шаарави пък ще тормози отбраната на шампионите, която е най-добрата в италианското първенство.

Така тази вечер един срещу друг ще излязат два отбора, готови за здрава битка. А когато имената им са Милан и Ювентус, спектакълът също е гарантиран.  
Резултат: Милан - Ювентус 2:2

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар