неделя, 18 ноември 2012 г.

ПРОГНОЗА: ЦСКА - Берое

ЦСКА - Берое, двубой от 13-ия кръг на "А" група, стадион "Васил Левски"
ЦСКА - Берое, двубой от 13-ия кръг на "А" група, стадион "Васил Левски", София. 14:30 часа българско време. Директно в Gol.bg.
Домакините са отборът, който е изявен фаворит за победата в този мач и едва ли "Червените" ще допуснат издънка след тази с Черно море.

Освен това момчетата на Стойчо Младенов имат да се реваншират на своите прекрасни фенове за равенството във Варна през миналия кръг.

Групата на ЦСКА за мача:

Вратари: Черни, Господинов
Защитници: Крачунов, Бандаловски, Попов, Венков, Родригес, Грънчов
Полузащитници: Янчев, Присо, Саша, Сержиньо, Кириакидис, Скиорили
Нападатели: Платини, Тасио, Йовчев

Контузени: Коце Стоянов, Карачанаков, Анисе

Вероятен състав: Черни, Крачунов, Бандаловски, Попов, Венков, Янчев, Присо, Саша, Сержиньо, Платини, Тасио

Прогноза на Gol.bg:
Без никакво съмнение ЦСКА е по-класният отбор от тези два тима. Освен това "Червените" се представят много добре у дома в последно време, а и като цяло.

Тимът на Стойчо Младенов е отборът с най-малко допуснати попадения в домакинските срещи от началото на сезона, макар че този мач ще се играе на националния стадион.

Берое от своя страна пък не се представя добре като цяло и отборът е допуснал попадения във вратата си при всички гостувания до момента.

ЦСКА се намира в серия от 6 поредни шампионатни мача без загуба и тимът се представя много добре в последно време.

Берое пък никога не е побеждавал ЦСКА като гост. Последната спечелена точка на заралии при гостуване на столичани бе през далечната 1984 година.

В миналия кръг заралии стигнаха до успех с 1:0 над Литекс у дома, но преди този мач тимът имаше само една победа в пет мача.

ЦСКА ще може да се възползва днес и от издънката на Ботев Пловдив, като по този начин тимът ще бъде в състояние да си върне третото място в класирането.

Гостите имат също кадрови проблеми и аут за мача са Андонов, Илиев, Пенев и Божанов, докато в ЦСКА контузени са Коце Стоянов, Карачанаков и Анисе.

Нашата прогноза за този мач е успех с два чисти гола за ЦСКА.

ЦСКА е по-добрият отбор от двата тима и "Червените" няма да допуснат нова изненада, както стана през миналия кръг.

Резултат: ЦСКА - Берое 2:0

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар