четвъртък, 8 ноември 2012 г.

Селтик този път не изпусна Барса

Селтик изигра фантастичен мач и този път не прости на Барселона. Преди 2 седмици шотландците нещастно загубиха в Каталуния с 1:2, но сега биха с 2:1 и отпразнуваха по великолепен начин 125-годишния си юбилей.


Феновете създадоха невероятна атмосфера на “Паркхед” и изживяха една незабравима вечер, която ще се помни дълго. Два гола през първата и втората част на Уанияма и Уот осигуриха триумфа, а солидната игра на шотландците в защита разочарова испанските звезди, въпреки че Меси вкара в края.

В другите мачове от вечерта двата английски тима постигнаха драматични обрати в своите срещи.

Челси бе на път да завърши само наравно 2:2 като домакин на Шахтьор и да усложни много ситуацията в групата си. В 94-та минута обаче Виктор Моузес вкара победния гол.

Манчестър Юнайтед от своя страна губеше с 0:1 като гост на Брага, но с три късни гола след 80-та минута извърши пълен обрат и се класира за осминафиналите на турнира два кръга преди края.

Другите два европейски грандове нямаха такива проблеми и постигнаха убедителни победи. Ювентус разгроми Нордселанд с 4:0, докато Байерн Мюнхен отвя Лил с 6:1.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар