неделя, 20 февруари 2011 г.

Ясен Петров: Готови сме за победа над ЦСКА

Ясен Петров: Готови сме за победа над ЦСКА
"Няма как да не съм доволен от подготовката. Изиграхме голям брой контроли, а последните три от тях бяха срещу водачи в съответните първенства. Имаме яснота за стартовия състав срещу ЦСКА, но има още време до 26-и февруари. Всички в отбора са здрави и са готови за победа в мача", каза треньорът на "Левски" Ясен Петров след прибирането на отбора от Кипър, където сините проведоха зимния си тренировъчен лагер.


"Не е уместно да се правят сравнения между съперниците в контролите и българските отбори. Срещнахме тимове, които играят динамичен футбол и притежават добри играчи. В последните три мача показахме доста добра игра и качеството беше високо. Винаги има какво още да се желае, но мисля, че в момента "Левски" е балансиран на всички постове. Матондо играе на поста на Жоазиньо, но му трябва време за адаптация. Той прави това стъпка по стъпка. Всеки един мач е ключов за целите, които сме си поставили. Двубоят с ЦСКА е много важен", каза още Петров.

"Чакаме мачовете с нетърпение и мисля, че отборът е готов за тях. Не знам какво става с ЦСКА, ще видим кой е по-добър на 26-и февруари. Не мога да давам отделни оценки за новите играчи. Те са класни футболисти, показаха го в контролите, ще видите качествата им и в предстоящите мачове. Не искам да обсъждам дузпите в контролите, но щом са ги отсъдили, значи ги е имало", добави пред журналистите спортния директор на отбора Георги Иванов-Гонзо. 

Футболистите на "Левски" бяха забавени с близо 40 минути при пристигането си на терминал 2 на летище "София", след като органите на реда отцепиха зоната за пристигащи полети поради присъствието на съмнителен плик на столовете за изчакване.

Източник dnevnik.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар