понеделник, 20 август 2012 г.

ЦСКА стигна само до 1:1 с Черноморец. Левски удари Ботев с 3:1

Черноморец и ЦСКА си врътнаха равенство 1:1 на стадион "Лазур" в Бургас
Черноморец и ЦСКА си врътнаха равенство 1:1 на стадион "Лазур" в Бургас и си поделиха по точка. Така "армейците" продължават да са без победа от началото на първенството.


Автогол за Черноморец си заби Траян Дянков през първото полувреме, точката за домакините донесе Яник Боли след почивката.

Срещата няма да се запомни с особени футболни достойнства, като двата отбора гледаха да не загубят този мач и заложиха основно на сигурните действия в играта си, което се отрази на качеството.

"Армейците" можеха и да вземат този мач, ако Нджонго Присо не бе направил уникален пропуск в края на срещата, а пък Антон Карачанаков не бе уцелил гредата.

Така ЦСКА и Черноморец се изравниха в класирането, като и двата тима имат по една точка в актива си.

В същото време Левски постигна победа и във втория кръг на "А" група. "Сините" удариха с 3:1 Ботев Пловдив на стадион "Георги Аспарухов".

Домакините като цяло демонстрираха добър футбол в повечето моменти от мача и стигнаха до попадения чрез Симеон Райков в 15-ата и 22-ата минути, и Станислав Ангелов в 78-ата минута.

Голът за гостите бе дело на Енрике в 42-ата минута. След този мач Левски има в актива си шест точки след първите два изиграни кръга.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар