сряда, 22 август 2012 г.

Пеп Гуардиола: Рано е да се сравняват Реал и Барса

Бившият треньор на Барселона Хосеп Гуардиола отказа да прави сравнения между каталунците и големия им съперник Реал Мадрид
Бившият треньор на Барселона Хосеп Гуардиола отказа да прави сравнения между каталунците и големия им съперник Реал Мадрид след изиграването на мачовете от първия кръг на първенството.


Миналия сезон столичани прекъснаха серията на Барса от 3 поредни титли, но сега стартираха с равенство срещу Валенсия, докато съставът от „Камп Ноу” разби Реал Сосиедад с 5:1.

„Трябва да минат поне 10 мача, за да можем да направим някакви изводи. Така или иначе е ясно, че и в двата тима има много силни футболисти, но все още е твърде рано” заяви той пред репортерите в Ню Йорк, където ще живее известно време.

„Естествено, че продължавам да гледам мачове. Когато един човек е треньор, той винаги си остава такъв. Така или иначе обаче през тази година се надявам да науча повече за американския начин на живот. Искам да подобря английския си, а същото да направят и децата ми. Точно върху това ще бъдат съсредоточени усилията ми” добави той.

Гуардиола продължава да бъде свързван с различни отбори и засега все още няма яснота къде ще продължи кариерата си, въпреки че стремежът му да научи английски може би показва, че най-голяма е вероятността да замине за Англия.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар