сряда, 16 януари 2013 г.

Гриша Ганчев купува 50% от ЦСКА от лятото

Собственикът на Литекс Гриша Ганчев ще влезе в ЦСКА
Собственикът на Литекс Гриша Ганчев ще влезе в ЦСКА. Това обяви единият от босовете на "армейците" Иво Иванов.


В момента се водят разговори между "Титан" и Ганчев. Идеята е бизнесменът да влезе в клуба с 50%. Преди това обаче собствениците на "червените" трябва да намалят задълженията си, които към момента възлизат на 6 млн. лева.

"Миналата седмица имахме среща с цялото ръководство на Литекс", отсече Иво Иванов пред вестник "7 дни спорт".

"Обсъждахме с Гриша Ганчев евентуално партньорство. Съгласието му зависи от това какво ще е бъдещето на ЦСКА. Ако успеем да намалим още задълженията си, тогава смятам, че ще е готов да влезе в клуба. Но това няма да се случи по-рано от лятото."

"Стойчо Младенов предложи футболисти, които да купим за този сезон. Това бяха Тодор Неделев от Ботев Пловдив, Георги Миланов от Литекс и звездата на Палермо Игнасио Варела."

"Ако въобще е възможно да се купят, те струват някъде от порядъка на 8-10 млн. евро. Доколкото знам, само колегите от Литекс продават Миланов за около 4 млн. За бюджета аз казах на Младенов, че трябва да се намали от 9 млн. лв. на 7 млн. лв."

"Той ми каза, че със 7 млн. лева ЦСКА може да стане най-много десети. Дори Майкъла не издържа и скочи: "Стойчо, с 400 000 лв. Миньор Перник е девети, хайде със 7 млн. лв. поне преди Миньор да сме".

"Очаквам в края на годината дългът да бъде намален поне на половина", завърши своето изказване Иво Иванов.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар