събота, 26 януари 2013 г.

ПРОГНОЗА: Манчестър Юнайтед - Фулъм

Манчестър Юнайтед - Фулъм, двубой от 4-ия кръг на ФА Къп, стадион "Олд Трафорд", 19:30 часа българско време.

ПРОГНОЗА: Манчестър Юнайтед - Фулъм
Домакините са фаворити за победата в този мач и се очаква да я постигнат. Тази среща ще бъде завръщането на Димитър Бербатов, на "Олд Трафорд". Мачът ще бъде първи за него срещу бившия му отбор.


Без съмнение е кой е по-класният отбор от двата тима, но все пак лондончани ще се опитат да измъкнат нещо от тази среща.

Групата на Ман Юнайтед за мача:

Вратари: Линдегард, Де Хеа
Защитници: Смолинг, Видич, Фърдинанд, Бутнер, Евра
Полузащитници: Клевърли, Гигс, Андерсон, Скоулс, Карик, Кагава, Нани
Нападатели: Ернандес, Руни, Уелбек, Ван Перси

Контузени: Евънс, Йънг, Флетчър

Прогноза на Gol.bg:
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън няма да може да разчита за днешната среща на контузените Евънс и Йънг, както и Дарън Флетчър, чийто проблеми с червата продължават.

По всяка вероятност шотландецът ще предпочете в отбрана опита на Рио Фърдинанд, въпреки че има и предпоставки той да даде почивка на един от ключовите си бранители за днешната среща и да пусне Фил Джоунс на неговото място.

Линдегард ще заеме мястото на вратата днес, а Давид де Хеа ще получи възможност за почивка. В атакуващ план още не е ясно на кой ще заложи шотландеца, предвид огромната класа в атака, но по всяка вероятност Руни и Ван Перси ще излязат от първата минута на терена.

Междувременно гостите ще бъдат без Саймън Дейвис и Керим Фрай, а Мамаду Диара също ще пропусне срещата. Мартин Йол има доста атакуващи опции, като освен Бербатов, в предни позиции ще се избира измежду Ашкан Дежага, Младен Петрич и Уго Родайега, както и Брайън Руис.

Манчестър Юнайтед е в серия от 10 мача без загуба във всички турнири, но ако се броят само вътрешните турнири, както и шампионата, тогава отборът няма поражение от 13 срещи.

"Червените дяволи" спечелиха ФА Къп рекордните 11 пъти, като целта на тима през този сезон отново ще бъде трофей, тъй като за последно отборът спечели турнира през 2004 година.

Мартин Йол пък никога досега не е постигал победа над сър Алекс в треньорската си кариера. Фулъм е загубил 31 от своите 36 визити на "Олд Трафорд" и тимът има само загуби през последните четири мача с "Червените дяволи".

Формата на домакините е добра и те са постигнали 3 победи и 2 ремита за последните 5 мача от всички турнири, а Фулъм има 2 победи, 2 ремита и 1 загуба за същия брой срещи.

Нашата прогноза за този мач е 3:1 за Юнайтед.

Резултат: Ман Юнайтед - Фулъм 3:1

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар