събота, 12 януари 2013 г.

Еспаньол представя Мартин Петров в понеделник

Мартин Петров ще бъде представен официално като играч на Еспаньол в понеделник, съобщава вестник “Марка”.

Мартин Петров ще бъде представен официално като играч на Еспаньол в понеделник, съобщава вестник “Марка”.



През тази седмица се появиха сериозни информации, че той ще се завърне в испанския елит, след като в Болтън не играеше редовно и по всичко изглежда, че това ще стане и ще облече екипа на синьо-белите от Барселона, които се борят за оцеляване.

Според изданието Петров трябва да пристнигне днес в Барселона, за да уточни последните подробности по договора си. Очакванията са договорът да бъде до края на сезона, но в него ще има опция за удължаването му с още година, най-вероятно ако тимът успее да изгбегне изпадането.

Очакванията са в понеделник преди обед той да мине медицинските прегледи и ако всичко е наред по-късно същия ден ще бъде представен официално като играч на отбора и ще бъде първото ново попълнение на състава през зимния трансферен прозорец.

Така Петров, който другата седмица ще навърши 34 години, ще се завърне в Примера, където игра между 2005 и 2007 година за Атлетико, но пропусна по-голямата част от втория сезон заради тежка травма в коляното. Именно оттогава се познава с треньора Хавиер Агире, който водеше по онова време Дюшекчиите.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар