събота, 12 януари 2013 г.

Сър Алекс: Надявам да не бъдем потърпевши от поведението на Суарес

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън се надява, че отборът му няма да страда от съдийски решения по време на дербито с Ливърпул, което ще се играе утре.


Специалистът искренно се надява, че Хауърд Уеб ще се справи с мача, въпреки че в състава на гостуващия отбор ще играе набедения за един от най-големите симуланти в английския футбол Луис Суарес.

Фърги не пропусна да отбележи, че Суарес е отрупан от противоречия преди неделното дерби между двата отбора на "Олд Трафорд".

Уругвайският национал получи критики, след като умишлено използва ръката си, за да вкара гола срещу Мансфийлд, с който Ливърпул поведе с 2:0.

След това нискораздреният тим отбеляза почетно попадение и на практика се оказа, че нередовният гол на Суарес е причината Ливърпул да избегне преиграване.

"Ако трябва да бъда честен, не съм гледал мача през миналата седмица, но мисля, че това момче е затрупано от противоречия", заяви Фърги, цитиран от "Дейли Меил".

"Не знам, дали му харесва или не, но се надявам, че няма да бъдем потърпевши в неделя", добави шотландецът.

"Също така се надявам, че няма да пострадаме от някои решения, които са продиктувани от неговото поведение. Искаме да се получи просто един добър мач", завърши Фърги.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар