неделя, 27 януари 2013 г.

ПРОГНОЗА: Реал Мадрид - Хетафе

Реал Мадрид - Хетафе, мач от 21-я кръг на испанската Примера Дивисион. Стадион "Сантяго Бернабеу", начало 13.00 часа.
Реал Мадрид - Хетафе, мач от 21-я кръг на испанската Примера Дивисион. Стадион "Сантяго Бернабеу", начало 13.00 часа.



Групата на Реал Мадрид:

Вратари: Диего Лопес, Адан, Мехиас
Защитници: Марсело, Рамос, Варан, Коентрао, Карвальо, Арбелоа, Албиол, Начо
Полузащитници: Чаби Алонсо, Кедира, Йозил, Модрич, Есиен, Ди Мария, Кайехон, Кака
Нападатели: Роналдо, Бензема, Игуаин, Мората


Контузени: Пепе, Касияс


ПРОГНОЗА: След колебливият край на 2012-та година, изглежда, че Реал Мадрид отгърна нова страница и през настоящата 2013-та година сякаш намери отново най-добрата си форма. Столичани в 6 поредни мача във всички турнири нямат загуба.

Особено впечатляваща бе победата срещу Валенсия за първенството миналия уикенд, когато Реал изигра най-доброто си първо полувреме от началото на сезона и реши мача с пет безответни гола.

На своя стадион "Сантяго Бернабеу" пък Реал е още по-убедителен, като няма загуба в 21 поредни мача. Хетафе от своя страна се намира в ужасна форма и няма победа в общо 8 поредни мача във всички турнири.

За капак тимът има сериозни кадрови проблеми, като поради контузии отсъстват Мане, Мигел Торес, Хави Торес, Анхел Лафита и Педро Леон. Реал също бе сполетян от неприятна контузия, тъй като капитанът Икер Касияс счупи кост в ръката и бе опериран.

Ръководството обаче реагира мигновено и набързо бе купен бившият вратар на тима Диего Лопес. Така или иначе надали Хетафе ще има силите да използва проблемите на Реал в отбранителна фаза. Още повече, че в защитата на Реал се завръща изтърпелият наказание Серхио Рамос.

По-важното е, че в атака тимът на Жозе Моуриньо е безжалостен и Йозил, Роналдо и компания се намират в страхотна форма. И защитата на Хетафе надали ще се справи с офанзивната мощ на домакините на "Сантяго Бернабеу".


Резултат: 4:0

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар