събота, 5 ноември 2011 г.

Батков към новия треньор: Добре дошъл в най-обичания български клуб

Президентът на Левски Тодор Батков представи днес на специална пресконференция новия старши-треньор на тима Николай Костов. Договорът на наставника е до края на сезона.

"Левски подписа официално договор с господин Николай Костов за старши-треньор на представителния отбор. Договорихме се с него да води отбора до края на сезона, с ангажимента до 30-ти април добросъвестно да проведем преговори за неговото удължаване", каза Батков.

"Засега второто ново лице в спортно-техническия щаб е доскоршният футболист на Нефтохимик Бранимиров. До дни господин Костов остава да обяви и останалата част от спортно-техническия щаб."

"Искам да благодаря на господин Костов, че след доброто му представяне в Украйна и Кипър, той реши да продължи кариерата си в България. Искам да уточним, че той не е бил трети или четвърти вариант."

"Аз имах сериозен разговор с Георги Иванов. В Левски никога не е имало разделяне на спортно-технически директор и старши треньор. В Левски старши треньорът винаги е имал пълната отговорност и пълната самостоятелност."

"Той има пълна независимост относно трансферите, воденето на подготовката. Със спортно-техническият ще се съгласуват трансферите и парите", продължи мустакатият адвокат.

"Аз гласувам пълно доверие на господин Костов. Имам пълно доверие и на Георги Иванов, и на Николай Костов. Надявам се, че Георги Иванов ще бъде добър директор."

"Имах опасения, че след като е бил старши-треньор на един от четирите най-силни украински отбора, няма да мога да откликна на неговите финансови претенции. За късмет това се оказа, че не е така."
"Николай Костов е бил два пъти в Левски - казвам му добре дошъл в най-обичания и велик български клуб", завърши емоционалната си реч Тодор Батков.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар