неделя, 1 май 2011 г.

Гуардиола: Получихме урок

Треньорът на Барселона Пеп Гуардиола остана спокоен, въпреки загубата от Реал Сосиедад, може би заради поражението на Реал Мадрид преди това. 

След като лидерите не взеха нищо от тези мачове разликата между тях от 8 точки се запази и това естествено бе отлична новина за каталунците, които вече могат да се чувстват шампиони. 

“В този мач получихме урок. Ние сме отбор, който освен да печели, може и да губи. Липсваха ни много футболисти, което направи ситуацията доста трудна и това оказа своето влияние” коментира наставникът. 

“След почивката така и не успяхме да установим контрол върху мача, но не мисля, че момчетата мотат да бъдат винени за нещо. Те дадоха всичко от себе си и не спряха да се борят. Все пак проблеми ни в центъра на терена до голяма степен предопределиха поражението” добави той. 

“Когато имаш да играеш полуфинал в Шампионската лига винаги е по-хубаво да си спечелил предишната среща. Отново ще кажа, че очаквам много труден сблъсък във вторник, в който ще имаме проблеми. Поздравления все пак за Сосиедад. Сега ни остава да спечелим още 4 точки, което се надявам, че ще направим скоро и така ще си гарантираме титлата” каза още Пеп, който изобщо не коментира отменения гол на Габи Милито, който бе редовен. 

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар